Skip to content
6

Повідомлення про оприлюднення Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування: «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 6,7200 га, для розташування об’єктів житлової забудови котеджного містечка «Gran Montana» та об’єктів для його обслуговування, в селі Гора Гірської територіальної громади Бориспільського району Київської області».

28.04.2023

  1. Повна назва документації державного планування на місцевому рівні: Проєкт розроблення «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 6,7200 га, для розташування об’єктів житлової забудови котеджного містечка «Gran Montana» та об’єктів для його обслуговування, в селі Гора Гірської територіальної громади Бориспільського району Київської області» (далі – Проєкт ДПТ).
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документації державного планування на місцевому рівні:

Гірська сільська рада Бориспільського району Київської області.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Постанови КМУ від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», громадське обговорення Проєкту ДПТ та Звіту зі стратегічної екологічної оцінки ДПТ розпочато з дня оприлюднення документації, а саме: з  28 квітня 2023 року та триватиме до  28 травня 2023 року, строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, з дня публікації цього Повідомлення.

б) Способи участі громадськості – громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Проєкту ДПТ та Звіту зі стратегічної екологічної оцінки ДПТ. Усі зауваження і пропозиції, отримані впродовж встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує отримані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) Зауваження та пропозиції до Проєкту ДПТ та Звіту зі стратегічної екологічної оцінки ДПТ подаються замовнику за адресою: 08324, Київська обл., Бориспільський р-н., с. Гора, вул. Центральна, 5; на електронну пошту silrada_gora@ukr.net.

г) Ознайомитись з Проєктом ДПТ та Звітом зі стратегічної екологічної оцінки ДПТ на паперових носіях можливо в робочий час в приміщені Гірської сільської ради за адресою: 08324, Київська обл., Бориспільський р-н., с. Гора, вул. Центральна, 5. Відповідальна особа – Бідненко Тетяна Володимирівна.

Звіт про СЕО

ДПТ Гора