Skip to content
1

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації: «Комплексний план просторового розвитку території Гірської сільської територіальної громади Бориспільського району Київської області»

11.12.2023

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації: «Комплексний план просторового розвитку території Гірської сільської територіальної громади Бориспільського району Київської області», що розроблений на підставі Рішення Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області від «01» липня 2022 року № 1202-34-VIII.

Замовник: Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Розробник: ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можливо в приміщенні Гірської сільської ради, за адресою: 08324 Київська обл., с. Гора, вул. Центральна, 5, та на офіційному веб сайті – https://gora-rada.gov.ua.

Строк громадського обговорення заяви 15 днів з дня її оприлюднення. Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі за поштовою адресою: 08324 Київська обл.,

с. Гора, вул. Центральна, 5 та за електронною адресою: ukb.gora@gmail.com.

Подання та прийом пропозицій здійснюється з 11грудня 2023р. по 25 грудня 2023р включно. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Тел.: 0 800 300 157.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування – відсутня.

 

ЗАЯВА