Skip to content
0-02-05-dd8c420acd6b03b6fea298911e43e7e3c57b1054d29693d8594ba632ecb5a986_b37124f

Круглий стіл з директорами навчальних закладів Гірської ОТГ

27.01.2021

Процес організації харчування дітей у закладах освіти — питання, яке обговорили за круглим столом з керівниками шкіл та садочків Гірської ОТГ 26 січня.

Здоров’я дитини напряму залежить від якісного харчування. А тому першочерговим завданням стало більш глибоко і змістовніше розкрити цей напрямок:

  • як скласти повноцінний раціон харчування;
  • можливості використання різноманітного асортименту продуктів;
  • дотримання режиму харчування;
  • дотримання технологічних вимог при приготуванні їжі, забезпечення правильної обробки харчових продуктів, повсякденний контроль за роботою харчоблоку;
  • графік поставки продуктів харчування;
  • приймання продуктів харчування і продовольчої сировини гарантованої якості;
  • ведення документації, регламентовані нормативними актами…
  • організація харчування пільгових категорій…

Спільно напрацювали дорожню карту з організації безпечного та якісного харчування в закладах освіти громади!