Процес організації харчування дітей у закладах освіти — питання, яке обговорили за круглим столом з керівниками шкіл та садочків Гірської ОТГ 26 січня.
Здоров’я дитини напряму залежить від якісного харчування. А тому першочерговим завданням стало більш глибоко і змістовніше розкрити цей напрямок:
- як скласти повноцінний раціон харчування;
- можливості використання різноманітного асортименту продуктів;
- дотримання режиму харчування;
- дотримання технологічних вимог при приготуванні їжі, забезпечення правильної обробки харчових продуктів, повсякденний контроль за роботою харчоблоку;
- графік поставки продуктів харчування;
- приймання продуктів харчування і продовольчої сировини гарантованої якості;
- ведення документації, регламентовані нормативними актами…
- організація харчування пільгових категорій…
Спільно напрацювали дорожню карту з організації безпечного та якісного харчування в закладах освіти громади!