Skip to content
оголошення 2

Засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту

16.10.2024

17.10.2024 о 12.00 в адмінбудівлі Гірської сільської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Добрий день, колеги !
Згідно розпорядженню сільського голови №97, то в порядку денному майбутнього пленарного засідання висвітлення такі питання, які напряму мають розглядається нашою комісією, тому прошу внести у порядок денний засідання регламентної комісії від 17.09.2024 наступні питання:

Порядок денний

  • Про внесення змін до рішення Гірської сільської ради «Про внесення змін Про затвердження вартості харчування у закладах освіти Гірської сільської ради на 2024-2025 роки».
  • Про передачу майна з балансу Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва на баланс Виконавчого комітету Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області.
  • Про внесення змін до Програми соціальної підтримки учасників бойових дій громадян, які визнані бійцями добровольцями та членів їх сімей на території Гірської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки»
  • Про внесення змін до Програми «Добробут» на території Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області на 2023-2025 року.
  • Про затвердження Програми сприяння розвитку добровільної пожежної охорони, популяризації добровольчого пожежного руху в населених пунктах Гірської сільської територіальної громади на 2025-2026 роки.
  • Про надання згоди на отримання та прийняття в комунальну власність Гірської сільської ради на баланс Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Гірської сільської ради гуманітарної/благодійної допомоги від Громадської організації «Громадський рух «Нова економічна політика».
  • Про затвердження Положення про взяття на облік, передачу в комунальну власність безхазяйного майна та від умерлої спадщини Гірської сільської територіальної громади.
  • Про надання дозволу на підписання угоди про взаєморозуміння та співпрацю з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Міжнародний рух за права потерпілих внаслідок російської агресії».
  • Про внесення змін до порядку видачі довідок про склад сімʼї, про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, про фактичне місце проживання, довідка-характеристика та інших видів довідок».
  • Про внесення змін в рішення Гірської сільської ради від 19 вересня 2024 року Nº 2017-75-VIII «Про надання дозволу Гірській сільській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в селі Ревне Гірська територіальна громада».