Skip to content
1

У парку “Ошитківський” в Горі пройшов спортивний благодійний захід “Об’єднані”.

08.04.2024

До Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку у парку “Ошитківський” в Горі пройшов благодійний захід “Об’єднані”. Організатори – молодіжний простір “МолодьРrо” та комунальний заклад “Спорт для всіх”. Дівчата Юлія Дармограй та Ліна Мохначук об’єднали жителів громади для проведення корисного спортивного дозвілля, а ще влаштували благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на потреби військових.
У висновку, крім крутого марафону, учасники світлої і доброї справи зібрали 44 200 гривень. З них 30 тисяч гривень задонатив добродій, який побажав залишитись невідомим.
Щиро вдячні кожному, хто завітав, приєднався до акції та підтримав ініціативу молоді!
Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації і проведення спортивного і благодійного заходу.
У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані". У парку "Ошитківський" в Горі пройшов спортивний благодійний захід "Об'єднані".