Skip to content
5

Азербайджанська делегація відвідала Гірський ЦНАП

16.02.2024

Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв, радник Посольства Сабір Рзаєв, перший секретар Посольства Фарід Бабаєв разом з начальником Бориспільської районної військової адміністрації Русланом Дяченком відвідали вчора Гірський ЦНАП. У складі гостей були також Народний депутат України Сергій Бунін, депутат Гірської сільської ради Раміль Мамедов та представник азербайджанської державної нафтової компанії SOCAR.

Сільський голова Роман Дмитрів розповів пану Сеймуру про широкий спектр послуг, які надає ЦНАП мешканцям, а також внутрішньо-переміщеним особам, які зареєстровані у громаді. Зокрема і тим, які були змушені втікати від війни з Луганської області. Адже поважні гості потрапили у ЦНАП саме тоді, коли ВПО з Луганської області отримували гуманітарну допомогу у рамках підписаного меморандуму про співпрацю із Сватівською міською військовою адміністрацією.

Народ Азербайджану глибоко шанує українців, і під час війни росії проти України дружня країна постійно підтримує нас та надає допомогу.

Щиро дякуємо азербайджанській делегації та пану Сеймуру Мардалієву за візит та сподіваємося на подальшу співпрацю із Гірською громадою.

Організації візиту сприяв депутат сільської ради Раміль Мамедов