Skip to content
1

Руслан Кравченко: На Київщині у Фастівському районі відкрили новозбудований дитячий садок

27.12.2023

Київщина – лідер у створенні нових місць для дітей дошкільного віку. Протягом 2023 року у області створили понад 2,5 тис додаткових місць у садках. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Він повідомив, що сьогодні у Фастівському районі в селищі Калинівка відкрили новозбудований дитячий садок «Пазлик».

“Зводити його почали ще до повномасштабного вторгнення. І вдячний, що громада, попри складні часи, знайшла кошти, щоб його добудувати. Адже садочків в цьому населеному пунктів не вистачало. Новий дитсадок розрахований на 50 діток. Його відвідуватиме малеча віком від 3 до 6 років, в тому числі діти з особливими освітніми потребами”, – наголосив Руслан Кравченко.

Двоповерхова сучасна будівля площею майже 600 кв.метрів має все для зручного перебування тут малечі.

Ігрові кімнати та приміщення для занять, спальні, актова зала, харчоблок. Є також сучасні ігрові майданчики для прогулянок на повітрі. Під час повітряної тривоги дітей відводитимуть в укриття гімназії, яка розташована поруч.

“Продовжуємо також відбудову дитсадків, які були пошкоджені та зруйновані внаслідок російської агресії. Із 86 закладів вже відновили 70”, – сказав начальник Київської ОВА.

КОВА