Skip to content
10

Сільський голова Роман Дмитрів: мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку військовослужбовцям

06.12.2023

Сільський голова Роман Дмитрів:
“Україну тримають два широких та міцних крила: ЗСУ і волонтери. Крила, які захищають, огортають, зігрівають, допомагають і не можуть одне без одного. ЗСУ захищають, ми – допомагаємо.
У День Збройних Сил України мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку нашим військовослужбовцям. Це найкращий подарунок у цей день Миколая.
Сьогодні, разом з начальником Бориспільської районної адміністрації Русланом Дяченком та за підтримки начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, ми передали військовим дрони, які були придбані за кошти виділені з бюджету Гірської сільської ради.
Наша громада також приєдналась і передала військовослужбовцям смаколики, консерви та радісні емоції, які зігріли їх теплом наших сердець.
Дякую депутатському корпусу, працівникам виконавчого комітету та всіх управлінь і відділів за постійну підтримку Збройних Сил.
Щиро вдячний Владиславу та Миколі Олешкам, Артуру Косовцю за теплий прийом.
Висловлюю також подяку депутату районної ради Василю Косовцю. Він тато, який турбується не лише за сина, а й за інших воїнів та державу. Велике спасибі Руслану Дяченку за оперативність і Руслану Кравченку за сприяння.
Вдячний Вадиму Куроєдову за консервацію, Ревненському ліцею та Гірському закладу дошкільної освіти за смаколики, позитивні емоції та надзвичайну підтримку, яку ви передали захисникам. Сьогодні для них це особливо важливо.
Ми згуртовані, єдині і рухаємось до Перемоги!
Слава ЗСУ!
Слава волонтерам!
Слава Україні!”
Сільський голова Роман Дмитрів: мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку військовослужбовцям Сільський голова Роман Дмитрів: мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку військовослужбовцям Сільський голова Роман Дмитрів: мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку військовослужбовцям Сільський голова Роман Дмитрів: мав честь від імені громади особисто привітати та потиснути руку військовослужбовцям