Skip to content
11

У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro

01.12.2023

У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro
На відкритті присутні начальник Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації Сергій Тимофєєв, директор Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов, сільський голова Роман Дмитрів, начальниця Управління гуманітарного розвитку Ольга Плахотнюк, голова громадської організації “Взаємодія та партнерство” Андріан Галач.
Гості побажали молодіжним працівникам та молоді вдалого початку, сміливих ідей, втілення їх у життя, продуктивної співпраці та нових друзів. Будь яка ідея, на думку Сергія Тимофєєва, має право на життя, тож разом з Андрієм Михайловим вони подарували молоді аптечку для надання першої допомоги, магнітно-маркерний фліпчарт та конструкцію “павук” із логотипом молодіжного центру.
Щоб молоді у центрі було комфортно генерувати ці самі сміливі ідеї, ГО “Взаємодія та партнерство” подарувала сучасні, м’які пуфи.
Символічно, що відкриття центру випало на Андрія. День, коли за українськими традиціями молодь влаштовує різні забави, зокрема, відкушування “калити” (обрядовий хліб, який готується на Андрія). От і наша молодь не порушувала традицій. Куштували “хитрі” пиріжки із передбаченнями, загадували бажання, а хлопці намагались відкусити калиту.
На згадку про подію присутні залишили на папері різнокольорові відбитки своїх долоньок. Вони постійно будуть нагадувати про те, що різні, яскраві, творчі, талановиті молоді люди згуртувалися для втілення таких же яскравих і креативних проєктів.
У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro У Ревному відбулось відкриття молодіжного центру МолодьPro