Skip to content
1

У бою за свободу, територіальну цілісність і незалежність загинув Олександр Гончар

26.11.2023

Знову пекучий біль і гіркий смуток від жахливої звістки…
У бою за свободу, територіальну цілісність і незалежність загинув Олександр Гончар, солдат окремої автомобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та професійний футболіст і гравець ФК “Борисфен”.
16 серпня 2023 року на Запорізькому напрямку життя воїна обірвалося. Він до останнього подиху був вірним військовій присязі та Українському народу.
Церемонія прощання з воїном відбудеться у Борисполі у понеділок, 27 листопада 2023 року об 11:00 на Книшовому меморіальному парковому комплексі. Після прощання захисника поховають на Рогозівському кладовищі (Бориспіль).
Олександр народився у Щасливому і з дитинства марив футболом. Грав за Бориспільський футбольний клуб “Борисфен”, неодноразово грав за футбольний клуб “Гора” і товаришував з нашими гірськими хлопцями футболістами.
Представляв також й інші українські футбольні команди: “Прикарпаття” (Івано-Франківськ), “Ворскла” (Полтава), “Металіст” (Харків), “Зоря” (Луганськ), “Нива” (Тернопіль). Двічі був срібним призером Першої ліги України.
В Олександра залишились дружина та двоє діток.
Наша спортивна родина і ми у скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя. Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким, друзям Олександра. Спільно розділяємо горе втрати та низько вклоняємось перед сім’єю мужнього захисника.
Хай спомин про незламного патріота, справжнього друга, веселу та життєрадісну людину назавжди залишиться у серцях усіх, хто знав Олександра.
Слава Герою України!
Світла та вічна пам’ять!