Skip to content
2

Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіями

11.11.2023

У зв’язку з ранковими подіями, Гірська сільська рада налагодила співпрацю з Національною поліцією та іншими службами, які працювали на території громади.
Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна. Окрім цього, керівництвом ради було проведено перемовини з благодійними організаціями стосовно благодійної та технічної допомоги для ремонту пошкоджених будинків.
Представники Червоного Хреста забезпечили постраждалих брезентовою плівкою. Допомога була надана адресно мешканцям постраждалих будинків, які були вдома на момент обʼїзду. Тих, хто не отримав допомогу, але її потребує, просимо звертатись за номером 097 592 26 73.
Додатково повідомляємо, що Гірська сільська рада буде організовувати заходи з ремонту постраждалих будинків, включаючи заміну вибитих вікон.
Щиро дякуємо всім, хто відгукнувся та допомагає.
Просимо не ігнорувати сигнали тривоги!
Віримо в ЗСУ! Слава ППО!
Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіями Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіями Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіямиПредставники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіями Представники сільської ради та муніципальної варти провели обʼїзд та обстеження пошкодженого майна у звязку з ранковими подіями