Skip to content
1

КНЕУ ім. В.Гетьмана спільно з ТОВ «ОНЛАЙН МЕДІА ГРУП» (проект «КАДРОВИК.ЮА») за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків, набирають групи до навчання за програмою «Ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування, державних закладах, установах та організаціях»

08.11.2023

КНЕУ ім. В.Гетьмана спільно з ТОВ «ОНЛАЙН МЕДІА ГРУП» (проект «КАДРОВИК.ЮА») за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків, набирають групи до навчання за програмою «Ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування, державних закладах, установах та організаціях».

 

Відповідно до вимог пункту 7 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487, Головним управлінням персоналу Генерального штабу Збройних сил України погоджено програми підготовки персоналу, відповідального за організацію та ведення військового обліку для певних навчальних закладів.
Серед навчальних закладів, що отримали затвердження програми від Генштабу ЗСУ — Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (КНЕУ), якому погоджено навчальну програму «Ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування, державних закладах, установах та організаціях».
КНЕУ ім. В.Гетьмана спільно з ТОВ «ОНЛАЙН МЕДІА ГРУП» (проект «КАДРОВИК.ЮА») за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків набирають групи до навчання та розробили спеціальну пропозицію щодо проходження навчання та підвищення кваліфікації:
● Зафіксували спеціальну вартість —6 400,0 грн (замість 7 200,0 грн).
● також крім навчання, яке проходитиме дистанційно, учасники мають можливість отримання індивідуальних консультацій та підтримку від експертів протягом всього періоду навчання.

Найближча дата навчання: 27 листопада 2023 року
Реєстр учасників ведеться за посиланням: Реєстраційна форма
Документи на оплату додаються у Додаток 1 або за посиланням Завантажити пакет документів.

 

За детальною інформацією звертатися до координаторів проекту Войтович Євгенії
0 (800) 219-977, (063) 590-97-54, kadrovik.v.oblik@gmail.com