Skip to content
1

Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів

18.10.2023

Сьогодні увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів, і це, безумовно, є результатом роботи талановитого та професійного тренера Олега Залізного.
Мав можливість привітати італійських тренерів, які приїхали до нашої громади, щоб провести тренування для вихованців регбійного клубу “Пантери”.
Наші регбісти вже досягли високих результатів та мають досвід гри на світових аренах. Щиро дякую Олегу Залізному за його постійну працю, спрямовану на розвиток наших дітей та розвиток регбі в нашій громаді та Україні в цілому.
Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменівРоман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів Роман Дмитрів: увага іноземних тренерів з регбі звернена на наших спортсменів