Skip to content
7

У громаді відбулась важлива подія: відкрився Гірський заклад дошкільної освіти «Берізка»!

18.10.2023

З цієї нагоди в нашу громаду завітали гості: заступниця голови Київської обласної військової адміністрації Жанна Осипенко, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко разом із заступницею Галиною Савчук. На заході були присутні також керівник ПрАТ «БКБМ» Ігор Шалімов, голова Шульгинської громади Луганської області Наталя Петренко, представник агенства ООН у справах біженців Сергій Рева.
Завідувачка закладу Леся Харітоненко провела екскурсію по закладу та по його території: сучасні меблі, мультимедійні технічні засоби в кожній групі, харчоблок з новітнім обладнанням, інтерактивні майданчики, міні футбольне поле, бігові доріжки, укриття – все, що створює сучасний безпечний освітній простір для навчання, розвитку, комфорту та безпеки наших дітей.
Садочок вже приймає вихованців. А вчора до них завітав сам пес Патрон! Малеча у захваті, задоволена та щаслива. Заклад потроху звикає до дитячої метушні та галасу.
Сільський голова Роман Дмитрів, звертаючись до присутніх, сказав: «Ми втілили наш задум і не просто відремонтували, а здійснили мрію педагогів та дітей про сучасний дошкільний заклад». Він також подякував усім, хто долучився та сприяв втіленню цього задуму в життя.
Начальниця управління гуманітарного розвитку Ольга Плахотнюк додала, що для нашої громади відкриття закладу дійсно визначна подія, якої з нетерпінням чекали і батьки, і діти, і усі жителі.
Жанна Осипенко: «Коли відкривається садочок – це завжди чудово, адже це – надія на майбутнє. Це відновлення. Тож хай відкриття цього закладу після повної реновації, стане поштовхом для подальшого розвитку громади. Я думаю, що це не останній новий сучасний об’єкт тут, але хай він стане маркером успіху всієї громади».
Руслан Дяченко: «Я як керівник району вболіваю за відкриття таких закладів. Дякую і замовнику, і забудовнику за те, що незважаючи на усі ті труднощі, перипетії і той час, у який ми живемо, змогли довести цей об’єкт до завершення. Маю надію, що школа наступна».
Ігор Шалімов: «Мені дуже приємно, що ми здали в експлуатацію цей об’єкт соціального призначення. Попри всі труднощі, наша компанія разом із замовником зробили свою справу».
Ольга Плахотнюк повідомила, що є намір у найближчому майбутньому змінити назву закладу на «Мрія».