Skip to content
1

Сільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО “Берізка” у Горі

17.10.2023

Роман Дмитрів: “Сьогодні у нашій громаді здійснилась мрія – Гірський заклад дошкільної освіти «Берізка» радо зустрів малечу. Ми втілили наш задум, не лише відремонтувавши заклад, – ми зробили сучасний та безпечний простір для дітей.

Відновлення роботи садочку – це ще одне підтвердження того, що ми рухаємось у правильному напрямку, адже ми працюємо задля створення якісних умов в громаді та країні загалом.
Символічно, що напередодні відбулося розширене засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. В основі його роботи – завдання Президента України із налагодження тісної взаємодії центральних органів державної влади з органами місцевого самоврядування.
Щиро дякую Президенту України та його команді за підтримку, дякую народному депутату Артему Культенку за допомогу і фінансову підтримку капітального ремонту нашого садочку «Берізка» у сумі 10 млн. грн.
Щиро вдячний усім, хто долучився до створення сучасного освітнього простору! Дякую депутатам Гірської сільської ради, які підтримували цей проєкт впродовж усього нелегкого шляху. Дякую колективу компанії забудовника ПрАТ «БКБМ», який доклав максимум зусиль, щоб заклад сьогодні відкрився. Вдячний Київській обласній військовій адміністрації та Бориспільській районній військовій адміністрації за сприяння та допомогу у відкритті закладу”.
Сільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у Горі Сільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у Горі Сільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у Горі Сільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у ГоріСільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у ГоріСільський голова Роман Дмитрів про відкриття ЗДО "Берізка" у Горі