Skip to content
1

У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України

02.10.2023

У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України
Разом з родинами та прикордонниками ОКПП “Київ” хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять воїнів Гірської громади, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.
Вдень у Мартусівці пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, де зібрали майже 8 тисяч гривень.
А після цього в Мартусівському клубі відбувся захід, організований відділом культури, спорту та інформування. На сцену вийшли творчі колективи закладів культури громади та солісти, які вітали та дякували нашим захисникам та захисницям.
Щиро дякуємо усім, хто вийшов на сцену за чуттєві виступи, а відділу культури, спорту та інформування- за прекрасну організацію заходу.
У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України У громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць УкраїниУ громаді пройшли заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України