Skip to content
10

Спорт – це життя, а діти – наше майбутнє!

11.09.2023

За доручення голови Гірської громади Романа Дмитріва, представники сільської ради Сергій Лещенко та Тетяна Бідненко відвідали Ревне, щоб визначити місце будівництва майбутнього дитячого ігрового майданчика із спортивними елементами для громади села.

На підтримку даного питання надійшло відповідне звернення від старости Ревного Валентини Байчас, депутаток округу Тетяни Гуменюк та Ірини Нерубайської, а також мешканців масиву”Лісовий”.

Як зазначає голова: “Хто планує – той будує”, тож для реалізації таких намірів розпочали планування заходів, а саме: вибір та відведення земельної ділянки, визначення орієнтовної вартості будівництва об’єкта, планування бюджетних асигнувань на 2024 рік, проведення інженерних вишукувань, а у подальшому – розробка проєктної документації, процедура визначення виконавця робіт та здійснення самого будівництва.

Впевнені, в наступному році жителі Ревного отримають сучасний комплекс дитячих і спортивних споруд, який як магніт буде притягувати наймолодших мешканців громади!