Skip to content
17

Гірська громада попрощалась з прикордонником Миколою Коротницьким

21.07.2023

До місця останнього спочину провели сьогодні горянина, прикордонника, нашого Героя Миколу Коротницького.
17 липня 2023 року в районі населеного пункту Костянтинівка Донецької області життя Миколи обірвалося від руки клятого ворога. Кривава війна без жалю забрала життя безстрашного сина України. Микола Коротницький понад усе любив Батьківщину і за неї віддав найцінніше – своє молоде життя.
Попрощатися з Миколою і висловити співчуття рідним прийшли прикордонники та побратими окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” Державної прикордонної служби України, співробітники, однокласники, друзі та односельці.
Тяжко усвідомлювати, що такі молоді патріоти, цвіт нашої нації – гинуть у цій жорстокій війні, йдуть із життя в розквіті сил. Невимовний біль від неможливості змінити обставини.
Відкритий, щирий, добрий, з неповторною посмішкою, – таким ми запам’ятаємо Миколу. Пам’ять про нього навічно збережемо у своїх серцях.
Схиляємо голову у скорботі. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, побратимам, друзям. Будь-якими словами неможливо загоїти біль від втрати найріднішого. Сил вам пережити це страшне випробування.
Вічна пам’ять і слава Герою!