Skip to content
2

Щодо ямкового ремонту дорожнього покриття на відрізку дороги між Мартусівкою та Ревним (автошлях Т – 1016)

30.06.2023

Гірська сільська рада 5 травня 2023 року звернулась до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області з приводу незадовільного стану автомобільного шляху ( автомобільна дорога загального користування О – 100401/Київ – Ревне – Рогозів/-с.Гора до відрізку автошляху Т -1016), який має значні руйнування у вигляді вибоїн, просідань, тріщин, тощо внаслідок великої щільності та інтенсивності транспортних потоків, що може призвести до виникнення аварійних ситуацій. У зазначеному листі просили про своєчасне та якісне виконання експлуатаційних робіт відповідно до технічних правил.
15 травня 2023 року Гірська сільська рада отримала відповідь від Служби про те, що підрядній організації доведена потреба по виправленню вказаних недоліків на відповідному відрізку дороги, і що роботи будуть виконуватись у межах наявного фінансування.
25 травня підрядна організація приступила до виконання робіт на вказаному у листі відрізку та провела ямковий ремонт від Ревного до Мартусівки в обидва боки автошляху.
Через значну кількість опадів дорожнє покриття на автошляху Т-1016 на під’їзді до Ревного з боку Мартусівки значно просіло і утворилась вибоїна великих розмірів, що могло спричинити виникнення небезпечних та аварійних ситуацій. У зв’язку з цим, 21 червня 2023 року сільська рада знову звернулась до Служби з проханням термінового проведення експлуатаційних робіт відповідно до технічних правил саме на цій ділянці автошляху.
У відповідь на звернення, Служба відновлення відреагувала і 27 червня 2023 року підрядник здійснив частковий ремонт дорожнього покриття на вказаній ділянці та ліквідував можливість утворення аварійних ситуацій. В подальшому, Служба продовжить виконувати роботи на зазначеній ділянці.