Skip to content
1

Вітаємо з днем народження сільського голову Романа Дмитріва

23.06.2023

Шановний Романе Миколайовичу!
Щиро вітаємо Вас з днем народження!
Пишаємось тим, що машиністом локомотива під назвою Гірська громада є саме Ви. Німецький тренер Клаус Балкенхол сказав:”Існує різниця між тим, як бути лідером і бути керівником. Обидва мають авторитет. Але керівник вимагає сліпого послуху, а лідер отримує владу через визнання і довіру”. Пишаємось тим, що Ви є саме лідером, який здатний згуртувати навколо себе, об’єднати зовсім різних людей і при цьому дати їм свободу для самовираження та можливість розвиватись та проявити свої найкращі якості. Ви берете на себе відповідальність, коли виникають труднощі (а їх за цей рік було ой як багато), надихаєте та підтримуєте оточуючих, переконуєте у необхідності тих чи інших дій, радитесь, йдете на компроміс та безпомилково обираєте найкращий варіант з усіх можливих.
Пишаємось тим, що не тільки ми, Ваша команда, колеги та однодумці, а й жителі громади визнають Вас як лідера, довіряють і розраховують на Вас у розвитку громади.
Пишаємось тим, що разом з Вами докладаємо зусиль для допомоги військовим і цивільним та працюємо для Перемоги.
Дякуємо Вам за те, що працюєте на благо громади, за те, що попри все не опускаєте рук, що досягаєте мети і надихаєте робити це нас!
Від душі бажаємо Вам передусім міцного здоров’я. Бажаємо ні про що не шкодувати, завжди вірити у свій успіх, дивитись тільки вперед, досягати самих сміливих і амбітних цілей, пливти проти течії за потреби, зберігати віру в людей і ніколи не втрачати оптимізму!
З повагою –
Гірська сільська рада та її структурні підрозділи, депутатський корпус