Skip to content
1

Гірський ЦНАП працює 2 роки

01.06.2023

Невеликий термін, але великі досягнення.
У ЦНАПі значно розширений перелік послуг, а спеціалісти надають їх в одному приміщенні і в стислі терміни. Вже не потрібно нікуди їхати і витрачати час. У відділі турбуються про час відвідувачів та зручність для них.

У Центрі запровадили надання послуг ДІАМ, зокрема подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об’єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта, а також реєстрацію декларації про готовність об’єкта до експлуатації будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта та реєстрацію декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Працівники ЦНАП пройшли стажування у сфері земельних відносин у Головному управлінні Держгеокадастру у Київській області та отримали доступ до відомостей Державного земельного кадастру, що надало можливість видавати мешканцям громади витяги з ДЗК у день звернення.

На підставі підписаного між Гірською сільською радою та Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України узгодженого рішення, мешканці громади мають змогу отримати в ЦНАП комплексну послугу “єМалятко”.

Підписаний Меморандум про співпрацю із Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції та Відділенням
Нотаріальної палати України у Київській області, який дає змогу мешканцям громади щомісяця отримувати безкоштовні консультації нотаріусів у приміщенні ЦНАП, зокрема з питань посвідчення документів; здійснення цивільно-правових угод; складання заповіту та оформлення спадщини.

Кожної третьої середи місяця в приміщенні ЦНАП мешканці громади можуть отримати послуги «Приватбанку». Щомісяця проводиться прийом громадян працівниками Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Як і раніше, працює сервіс «електронна черга» та платіжний термінал для оплати адміністративного збору та державного мита, що передбачені для платних послуг.

Актуальними залишаються послуги у сфері благоустрою, послуги соціального характеру, послуги служби у справах дітей.

“Я пам’ятаю зустріч на якій ми говорили про створення ЦНАП, – говорить начальник Центру Яна Чівільдєєва, – це було у лютому 2021 року. Відтоді ми пройшли величезний шлях, досягли суттєвих результатів, безмежно цим пишаємось, йдемо в ногу з часом і маємо купу амбітних планів”.

Бажаємо працівникам ЦНАПу не зупинятись на досягнутому та втілювати усі проєкти, які будуть корисні нашій громаді!