Skip to content
1

Щодо заборони руху транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення

22.05.2023

На території Гірської громади в Горі зафіксували в’їзд вантажного транспорту навантаженого будівельними матеріалами на територію села з метою подальшого розвантаження на комунальній території.

Працівники відділу благоустрою зупинили розвантаження будівельних матеріалів та склали протоколи про порушення законодавства у сфері благоустрою (пошкодження дорожнього полотна та зелених насаджень) на водіїв автомобілів.
Викликали також працівників Національної Поліції, які оформили постанову про притягнення до адміністративної відповідальності водіїв – рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

Працівники Муніципальної охорони здійснили контроль щодо недопущення вивантаження будівельних матеріалів на земельній ділянці комунальної власності та за виїздом автомобілів за межі громади.

Звертаємось до мешканців громади з проханням при веденні будівельних робіт не замовляти будівельні матеріали транспортом з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т.