Skip to content
1

Чергове засідання виконавчого комітету

20.04.2023

Розглянуті усі питання відповідно до порядку денного.
Зокрема, надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами в Ревному.
Прийняли рішення про подальше поводження з безхазяйними відходами. Розглянувши Акт комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Гірської сільської ради, з метою запобігання та зменшення обсягів утворення відходів, ліквідації несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів, визначили власника відходів, які розміщені на приватній земельній ділянці в Ревному на вулиці Квартальна. Відповідно до законодавства, визначений власник зобов’язаний прибрати звалище відходів на цій ділянці.
З метою координації проведення робіт зі знищення карантинних рослин на території громади, створили постійно діючу робочу групу по координації проведення робіт зі знищення карантинних рослин та затвердили її склад.
З метою запобігання спалахам особливо небезпечних хвороб, проведенням заходів щодо профілактики інфекційних, інвазійних хвороб тварин, зоонозів та масових отруєнь тварин, проведенням протиепізоотичних заходів з метою недопущення занесення
на територію області збудників інфекційних, інвазійних хвороб тварин з інших держав та регіонів України, створили місцеву надзвичайну протиепізоотичну комісію та затвердили її склад.