Skip to content
1

17 квітня своє професійне свято відзначають працівники пожежної охорони

17.04.2023

17 квітня своє професійне свято відзначають працівники пожежної охорониГірська місцева пожежна охорона створена у 2010 році. У її складі 8 працівників: 4 пожежних і 4 водіїв.
Повномасштабне вторгнення для наших вогнеборців почалось з ліквідації пожежі у військовій частині. Двоє пожежних, Микола Бондаренко та Владислав Мазур, захищають нас у лавах ЗСУ.
Гірська МПО забезпечена усім необхідним обладнанням і має в своєму розпорядженні вже 2 пожежних автомобілі. Нещодавно, 1 пожежний автомобіль передали у подарунок з Німеччини.
У 2022 році Гірська МПО була залучена до ліквідації 67 пожеж. З них найбільшу питому вагу становили підпали сухої трави та стихійних сміттєзвалищ – 27. Пожежі в будівлях та прибудинкових територіях – 23, в автомобілях – 4, загоряння трансформаторних підстанцій – 13.
МПО підпорядковується 23 Державній пожежно-рятувальній частині міста Борисполя і часто залучається до ліквідації пожеж за межами громади. Злагоджена робота дружньої команди МПО забезпечує безпеку жителям громади.
Дякуємо за щоденну варту, оперативне реагування в екстремальних ситуаціях, наполегливу та сумлінну роботу!
Від щирого серця бажаємо вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України, здоров’я, злагоди в родинах, втілення задумів, здійснення мрій, оптимізму, налаштованості на майбутнє! Хай доля завжди буде прихильною, а вогонь палає лише в серцях!