Skip to content
1

В КП “Горянин” новий директор

12.04.2023

До виконання обов’язків приступив Микола Георгійович Дашивець.
Має спеціальність технік-механік, окрім цього навчався в Тернопільській академії народного господарства за спеціальністю економіст, потім працював в податковій інспекції, податковій міліції і, зрештою, організував власний бізнес – мав автосервіс у рідному місті Токмак Запорізької області.
Токмак окупували 26 лютого, два місяці сім’я Миколи жила в окупації, а потім вирішили виїхати разом з друзями. У квітні минулого року родина переїхала з окупованого рідного міста до родичів у Чубинське. Влітку Микола ненадовго повертався додому, але після підписання путіним указу про «прийняття до складу росії» Запорізької області, зрозумів, що поки що варто повернутись до Чубинського.
Влаштувався до комунального підприємства майстром дільниці твердих побутових відходів, займався прибиранням території у громаді, обрізанням дерев, вивезення відходів, прибиранням стихійних сміттєзвалищ.
Така професія стала абсолютно новою для чоловіка, але, з огляду на здобутий цінний досвід, дуже корисною. Він має в кого повчитись і з ким порадитись.В КП "Горянин" новий директор
В КП "Горянин" новий директорМиколі Георгійовичу дуже подобається підприємство і його колектив, він говорить, що усі працівники різні, цікаві, старанні, наполегливі, відповідальні і основне – працьовиті. Має щире бажання розвивати підприємство і бачить для цього перспективи і шляхи.
Миколу Георгійовича, вже у якості директора, представив колективу “Горянина” сільський голова Роман Дмитрів.
Щиро бажаємо пану Миколі успіхів та досягнень на новій посаді, втілення всього задуманого, позитивних результатів, креативних ідей та блискучих думок, постійного натхнення і незгасимого ентузіазму! Хай мудрі та виважені рішення приходять відразу, а колектив у всьому допомагає та підтримує!