Skip to content
8

До річниці звільнення Київщини від загарбників представники Гірської громади отримали почесні відзнаки

05.04.2023

До річниці звільнення Київщини від загарбників, відбулись заходи з нагородження героїв області державними нагородами за мужність і героїзм та відзнаками Міністерства оборони України. Нагороджені цивільні і військові, медики і волонтери, водії і рятувальники, представники тероборони та бізнесмени.
Представники Гірської громади також отримали почесні відзнаки.
4 квітня в Українському домі у Києві сільський голова Роман Дмитрів отримав нагрудний знак «Знак пошани» Міністерства оборони України. Нагрудний знак за значний особистий внесок та допомогу Збройним Силам України голові вручив Перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.До річниці звільнення Київщини від загарбників представники Гірської громади отримали почесні відзнаки
5 квітня у Палаці творчості дітей та юнацтва міста Бровари нагороджували водіїв, які здійснювали евакуаційні рейси з Ірпеня, Бучі, а також Чернігівщини.
Відзнаку від Міністерства оборони України медаль “За сприяння Збройним Силам України” отримали мешканці Гірської громади: головний лікар ветеринарної лікарні Vetzoo Іван Маркуш і водій Гірського ліцею Дмитро Овчинніков. Відзнаки вони отримали з рук т.в.о. голови Київської ОДА Дмитра Назаренка.
До річниці звільнення Київщини від загарбників представники Гірської громади отримали почесні відзнаки
На початку повномасштабного вторгнення у надважких умовах водії та супроводжуючі рейсів здійснили 669 виїздів і врятували тисячі життів. Шкільні автобуси тоді стали символом життя та надії, а їх водії – янголами-охоронцями.До річниці звільнення Київщини від загарбників представники Гірської громади отримали почесні відзнаки
Завдяки усім тим, хто став на захист своєї країни, родини і дому – звільнена Київщина, а скоро буде звільнена і вся Україна!