Skip to content
6

Поліцейський офіцер громади Ярослав Шумко спілкувався з підлітками щодо поширення російського агресивного руху

01.03.2023

Поліцейський офіцер громади Ярослав Шумко спілкувався з підлітками щодо поширення російського агресивного руху Поліцейський офіцер громади Ярослав Шумко у Гірському ліцеї провів бесіду з підлітками щодо поширення Україною російського агресивного руху ПВК “Редан”, учасники якого збираються великими групами в громадських місцях і влаштовують сутички з представниками інших субкультур.
Офіцер громади, звертаючись до підлітків, наголосив, що поширення цієї субкультури в нашій країні — це російська інформаційно-психологічна спецоперація. Державі-агресорці важливо дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким чином. Найпростіше маніпулювати молодими людьми, психіка яких втомлена війною та які самі легко піддаються впливу та схильні до ризикованих дій. Розрізняти провокації та маніпуляції та не піддаватися їм – те, на що варто звернути увагу підліткам.
Закликаємо батьків спілкуватися із дітьми, звертати увагу на їхню поведінку, коло спілкування іПоліцейський офіцер громади Ярослав Шумко спілкувався з підлітками щодо поширення російського агресивного руху способи проведення дозвілля. Поясніть їм про небезпеку та використання дітей ворогами держави задля дестабілізації ситуації.
Поліція Бориспільщини вживає усе необхідне для запобігання подібним заходам.