Skip to content
1

Гірська громада представлена в асоціації «Київська агломерація»

10.02.2023

У 2021 році своїм рішенням депутати Гірської територіальної громади підтримали вступ до . Це асоціація рівних партнерів, метою її діяльності є об’єднання партнерів для розв’язання спільних проблем територіальних громад. Нашу громаду в цій асоціації представляє сільський голова Роман Дмитрів.
Гірська громада представлена в асоціації «Київська агломерація»Сьогодні відбулось засідання членів правління асоціації, на якому головував мер Києва Віталій Кличко. Відповідно до порядку денного, слухали звіт про роботу за 2022 рік, переобрали членів правління, обрали ревізійну комісію в склад якої увійшов голова громади Роман Дмитрів.
Прийняли також бюджет асоціації на 2023 рік і її план розвитку. У цей план Роман Дмитрів запропонував внести ряд змін зокрема щодо питання безпеки міста Київ і навколишніх громад, а також розвитку культури. Ним також піднімалось питання щодо бачення стратегії розвитку територій з урахуванням розбудови Києва.Гірська громада представлена в асоціації «Київська агломерація»
Звернули увагу на розвиток первинної ланки медицини. Крім іншого в цьому напрямку, обговорювали питання щодо необхідності створення та відкриття в лікарнях кімнат для реабілітації воїнів та членів їх родин.