Skip to content
1

Мешканець громади Андрій Питлик: Щиро дякую за кожну гривню та за слова підтримки!

26.12.2022

Ми щиро дякуємо громаді за чуйність, доброту, милосердя і внесок кожного! Сподіваємось, що ця автівка допоможе Андрію Питлику виконувати усі бойові завдання, а сам він, з Перемогою, скоро повернеться додому.
Пряма мова:
“Друзі, нарешті настав той момент, коли можу подякувати всіх, хто підтримав нас. В такі моменти розуміємо, що не самі.
Думаю всі розуміють наскільки нам необхідний транспорт і його ефективність в даних умовах. Тому хочу висловити слова подяки всім, хто підтримує. Ви навіть не уявляєте, наскільки це важливо. Завдяки вам вдалось зібрати 5300$ + свої 1200$ і ось та сума для авто, на якому вже виконуються важливі завдання. Щиро дякую за кожну гривню та за слова підтримки! Ви неймовірні, я пишаюсь кожним із Вас, я пишаюсь що Українець!
24го для багатьох цей день запам’ятався, і я не виняток. Хтось телефонував, казав, потрібно втікати. В шоковому стані вже почав збиратися, а потім задав собі питання- куди тікати? Тут я народився, виріс, а цей будинок побудований мною власноруч і тут вже народилась моя донька Софійка. В цей момент згадав важливу цитату -” Страх батьків обертається рабством дітей” (Джохар Дудаєв). Так рішення було прийнято і того ж ранку пішов до теріторіальної оборони.
Якби тільки орки побачили як наш народ об’єднався від дітей до старих, вони б не ризикнули взагалі сюди лізти. Діти приносять бутилки для коктейлів, бабусі несуть суп в бліндажі. Всі інші допомагали як могли. Підтримка була неймовірна! І це в той час, коли російські солдати крали спідню білизну…Хто назвав нас ” братніми” народами?! Ми кардинально різні. В нас різні цінності, різна культура, традиції, різні погляди на життя!
Після фактів з Бучі пішов до військкомату, це був для мене переломний момент, так я опинився тут. Бо Українці народ простий, чужого нам не треба, але за своє будемо боротись. Все ж таки ми на своїй Богом даній землі. І хочеться щоб ми та наші діти пишались своїм походженням. Знаю одне, що зараз маємо унікальний шанс довести свою незалежність і відбудовувати Європу вже тут, в себе вдома. Показати всьому світу, що ми нація вільних, незалежних, нескорених.
P.s: Після перемоги, в першу чергу, хочу обійняти свою доньку, батьків, рідних, друзів та побратимів. Нажаль, всіх вже не побачу. Ми платимо дуже високу ціну і несемо непоправимі втрати, але іншого варіанту нема. Пам’ятайте про це.