Skip to content
1

18 вересня – День працівників лісу

18.09.2022

День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.
Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни.
Від початку війни лісники не залишились осторонь спільного лиха і допомагали ЗСУ: деревина використовувалась для фортифікаційних споруд і бліндажів, а сам ліс став відмінним прихистком для наших захисників. Збройна агресія призвела до значних пошкоджень, руйнувань і збитків в усіх галузях економіки, в тому числі і лісовому господарстві. Та попри це, лісники невтомно працюють над постійним відновленням лісового фонду, впроваджують новітні природозберігаючі технології, щоб залишити у спадок нащадкам насправді зелену планету.
Щиро вітаємо з професійним святом, бажаємо вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, оптимізму, творчого натхнення на подальшу плідну працю і віри в Україну і перемогу!