Skip to content
1

Я тут щоб оберігати!

13.05.2022

Сьогодні на службу заступив поліцейський офіцер громади лейтенант поліції Ярослав Шумко. Щоб стати офіцером громади, Ярослав, який був дільничним поліцейським, успішно пройшов конкурсний відбір та спеціалізоване навчання на базі Харківського Національного університету внутрішніх справ. Окрім цього в нашій громаді відбулось відкриття поліцейської станції.
З цієї нагоди до нас у громаду завітали начальник головного управління національної поліції в Київській області генерал поліції ІІІ рангу Андрій Нєбитов, заступник начальника головного управління національної поліції в Київській області полковник поліції Максим Очеретяний, начальник Бориспільського районного управління поліції головного управління національної поліції в Київській області полковник поліції Тарас Кравчук.
Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі національної поліції, основна мета якої, забезпечити кожну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського орієнтуватися на потреби населення, забезпечувати порядок на своїй території та своєчасно реагувати на потреби громади, адже головне гасло офіцера – я тут щоб оберігати, захищати, жити та працювати.
Андрій Нєбитов привітав офіцера та вручив Ярославові сертифікат про успішне завершення навчання. Він також подякував громаді за плідну співпрацю та єдність.
Голова Гірської територіальної громади Роман Дмитрів подякував керівництву поліції за підтримку, привітав поліцейського та зауважив, що сьогоднішня подія є результатом меморандуму про співпрацю з поліцією, який підписали минулого року. Поліцейська станція, тобто приміщення для офіцера і поліцейський автомобіль придбаний для нього – показник того, що разом і в єдності громаді усе під силу. Голова громади передав Ярославу ключі від новенького поліцейського автомобіля.
Щиро бажаємо Ярославу здоров’я, натхнення, сил та енергії для виконання його відповідальної і непростої роботи.