Skip to content
1

Про необхідність оплати за послугу з вивезення побутових відходів

20.04.2022

Шановні мешканці!
Звертаємо вашу увагу на те, що надавачем послуги з вивезення побутових відходів є ПП “НВП Гідроресурс”. Санітарне благополуччя та якісна робота підприємства залежить від оплати даної послуги споживачами.
Зараз склалася ситуація, коли 73% мешканців громади, які користуються послугою,  не сплачують за неї взагалі; решта ж сплачують вчасно і в повному обсязі. При цьому коштів, які сплачуюють відповідальні споживачі, не достатньо навіть для покриття витрат підприємства. Воно несе збитки і буде змушене звертатись до суду для примусового стягнення боргу.
Тому переконливо рекомендуємо всім споживачам послуги з вивезення твердих побутових відходів вчасно її оплачувати.
Реквізити для оплати:
ПП “НВП ГІДРОРЕСУРС”
ЄДРПОУ 38151137
Банк АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
р/р UA 863052990000026009005012280
______________________________________________________________________________________________
Відповідно до законодавства України, надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах. Індивідуальний споживач (власник або наймач, користувач, у тому числі орендар джерела утворення побутових відходів, земельної ділянки) зобов’язаний:
укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку і випадках, визначених законом;
оплачувати надані житлово-комунальні послуги за тарифами, встановленими відповідно до законодавства.
Нагадуємо вам, що відповідно до публічного договору (публічна угода) ПП “НВП Гідроресурс” з індивідуальним споживачем про надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами, кожний споживач зобов’язаний оплачувати в установлений договором термін надані йому послуги. В разі несвоєчасної оплати відшкодувати виконавцю судові витрати та витрати на правову допомогу щодо примусового стягнення боргу.