Skip to content
1

Звернення голови Гірської ТГ Романа Дмитріва 17.04. 2022 року

17.04.2022

Сьогодні у велике світле свято Вербної неділі мені особливо хочеться побажати усім МИРУ!
Щодня, гортаючи стрічку новин та спілкуючись з хлопцями, які боронять нашу свободу, зміцнюється віра у перемогу! І МИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!!!
Маю декілька прохань до кожного!
Найголовніше: війна не закінчилась! Вона йде на території всієї країни! Ворог підступно обстрілює наші міста ракетами, знущається та вбиває цивільне несення. Сьогодні прилетіло до наших сусідів – три потужні вибухи пролунали у місті Бровари.
Я дуже прошу не ігнорувати повідомлення про тривогу, спускатись до укриттів, дбати про власну безпеку.
Актуальне питання – паління трави, говоримо про це щосезону! Та вперто продовжуємо шкодити і своєму здоров’ю та псуємо стосунки з сусідами.
Друзі, сьогодні, як ніколи, у час війни, коли ворог нас намагається знищити, зруйнувати наші домівки, підкорити, ми повинні об’єднатись, допомагати та підтримувати один одного.
Тому дуже прошу: не сваріться між собою та не травіть один одного.
Також звертаю вашу увагу! Відповідно до розпорядження, з понеділка буде відновлене вуличне освітлення, однак внутрішнє освітлення будівель у вечірній та нічний час має бути вимкненим. Досі ми фіксуємо ворожі дрони на території району. Тож прошу не панікувати та не влаштовувати переклички у групах. Ситуація контрольована. Хлопці з ТРО продовжують патрулювати вулиці громади та забезпечувати порядок на території населених пунктів..
Ми переможемо!
Слава Україні!