Skip to content
1

Підписали договір про співробітництво громад

18.02.2022

Підписали договір про співробітництво громадДоговір про співробітництво Бориспільської, Вороньківської, Гірської, Золочівської, Пристоличної територіальних громад підписали сьогодні в міській раді Борисполя. Цей Договір стосується реалізації спільного проєкту – будівництва об’єкту соціальної інфраструктури «Реконструкція лікувального корпусу по вул. Котляревського, 1 в м. Бориспіль Київської області».
До існуючої будівлі проєктом передбачена добудова 3-х поверхів загальною площею 6000 м2. Там передбачено розміщення терапевтичного, кардіологічного, діагностичного відділень та відділення гемодіалізу. Фінансова частка Гірської сільської ради в реалізації цього проєкту становить 5% (1,7 млн.грн) від загальної кошторисної вартості.
Крім міського голови Борисполя Володимира Борисенка і сільських голів, підписантів Договору, були присутні Ольга Чепель, експертка із налагодження співробітництва територіальних громад та Інна Скляр, виконавча директорка Асоціації “Київська агломерація”.
Звертаючись до присутніх, сільський голова Роман Дмитрів подякував міському голові Володимиру Борисенку та головам Золочівської і Пристоличної громад Олександру Лазаренку і Миколі Каськіву за продуктивну роботу і сказав, що громади різні, але змогли об’єдналися для реалізації спільної і вкрай важливої мети.Підписали договір про співробітництво громад
«Сьогодні ви заклали першу цеглину великого об’єкту, який покращить якість послуг у сфері охорони здоров’я. Я бажаю всім громадам успіху і такої ж злагодженості, яка була під час підготовки до підписання цього договору», – сказала Ольга Чепель.
Володимир Борисенко зауважив, що будівництво лікувального корпусу є на часі як ніколи.