Skip to content
2

Змагання з пейнтболу

14.10.2021

Традиційно в Гірській громаді 14 жовтня у День Захисників і захисниць України влаштовують змагання з пейнтболу. Останніми роками вони проходять на базі ресторану «Kidev».
Про пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) сьогодні, напевно, чув кожен – цей різновид активного відпочинку стає все більш популярним в наші дні. Він являє собою захоплюючу, рухливу і екстремальну гру з імітацією бойових дій та швидкоплинними «вогневими» контактами. Гра ведеться командами із застосуванням спеціальної пневматичної «зброї» (маркера), яка стріляє желатиновими кульками, наповненими харчовою фарбою. Бій розгортається на обмеженому просторі по одному з обраних сценаріїв.
Цьогоріч у змаганнях брали участь 12 команд з яскравими учасниками та оригінальними назвами: «By the way», «Іди до мене, рідна», «Leatherman», «Райдерс», «Сокіл», «Молодість», «7 подруг», «Альфа», «Бригада», Муніципальна варта, Гірська сільська рада, ОКПП (окремий контрольно-пропускний пункт «Київ» (м.Бориспіль)).
На змаганнях панувала чудова атмосфера свята. Усі з головою занурилися в дитинство і отримали масу радості та адреналіну від участі в цікавій та хвилюючій пригоді. У захопливій розвазі зовсім юні гравці змагались з досвідченими учасниками, які вміло застосовували різні тактики.
Пейнтбол це прекрасна гра для тренування витривалості, спритності, влучності і вміння знаходити спільну мову з партнерами по команді. Гравці з півслова розуміли і захищали один одного та щиро прагнули перемоги. Між ними відчувалося істинне братерство та міцна дружба.
Не дивлячись на “запеклі” бої та неймовірну і жорстку конкуренцію, всі отримали позитивні емоції та цікавий досвід, який знадобиться не тільки в грі.
Перемогу здобули молоді, спритні і завзяті хлопці команди «Райдерс». Друга сходинка у Муніципальної варти. Справжні майстри, стратеги, які попри поразку в першій грі, змогли зібратись і показати на що здатні. Третє місце у юних хлопців з команди «Leatherman».
Вітаємо учасників з перемогою і дякуємо за участь!
Висловлюємо подяку усім учасникам та організаторам заходу.