Skip to content

Конкурс для визначення кращої проектної пропозиції на встановлення пам’ятника Загиблим воїнам – захисникам України

20.05.2021

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області оголошує відкритийархітектурний конкурс для визначення кращої проектної пропозиції на встановлення пам’ятника Загиблим воїнам – захисникам України.

Тема конкурсу: увіковічення пам’яті Загиблих воїнів – захисників України за адресою: с. Ревне, вул. Шкільна (кадастровий номер земельної ділянки 3220886201:01:008:0049).

Метою проведення Конкурсу є визначення кращого ескізного проекту пам’ятника Загиблим воїнам – захисникам України для увіковічення пам’яті загиблих;

Предметом Конкурсу є ескізний проект пам’ятника Загиблим воїнам – захисникам України, який буде в подальшому впроваджуватися.

Учасниками Конкурсу можуть бути всі бажаючі: фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, аматори, які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього Конкурсу.

Попередня реєстрація бажаючих взяти участь у Конкурсі не проводиться. За отримання конкурсної документації реєстраційний внесок учасниками Конкурсу не сплачується.

Кожен учасник Конкурсу може подати тільки одну проектну пропозицію з конкурсними матеріалами. У випадку, якщо учасник Конкурсу подає більше однієї пропозиції, усі конкурсні матеріали за його участю відхиляються незалежно від результатів Конкурсу.

Вимоги до оформлення конкурсної проектної пропозиції:

проектні пропозиції можуть бути виконані в довільній техніці, з використанням будь-якого матеріалу;

планшети розміром А0 841х1189 в кількості 1-2 штук, ситуаційна схема в масштабі 1:2000, плани і фасади пам’ятника в масштабі з зазначеними розмірами, ілюстративні матеріали (фотографії, розгортки, візуалізації мінімум із двох протилежних точок обзору, тощо), макет (за бажанням автора) та електронна версія;

коротка пояснювальна записка з описом прийнятих рішень та техніко-економічними показниками (розміщується на планшетах);

фасадні зображення пам’ятника з розмірами.

Матеріали подаються на конкурс анонімно під девізом у формі шестизначного числа (зазначається автором) у верхньому правому куті кожного планшету. Інформація про автора проекту (ПІБ, адреса учасника) подається в запечатаному конверті під тим же девізом з позначкою «Конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника Загиблим воїнам – захисникам України за адресою: с. Ревне, вул. Шкільна (кадастровий номер земельної ділянки 3220886201:01:008:0049)».

Декларація авторства, яка оформлюється за встановленою формою та запаковується у конверт, на якому вказано девіз конкурсної проектної пропозиції. На конверті не має бути будь-яких даних, які можуть ідентифікувати авторів конкурсного проекту. Конверт має бути заклеєним. Даний конверт з декларацією авторства має бути поданий разом з проектом.

Інші ілюстративні матеріали (розгортки, перспективи, перерізи тощо), необхідні для розкриття ідеї проекту.

Для участі у Конкурсі учасник подає повний комплект конкурсної проектної пропозиції, оформленої відповідно до вимог Порядку, відповідальному секретарю Конкурсу у визначені терміни шляхом поштової відправки або особисто за адресою: с. Гора, вул. Центральна, 5,
2-й поверх, актова зала, час роботи: понеділок – четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 15.45.Телефон для довідок: (04595) 3-65-22. У разі відправлення проекту поштою, учасник повинен повідомити відповідальному секретарю дату відправлення і номер поштової квитанції.

Переможець Конкурсу має переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної документації.

До складу журі увійшли:

Счастливий Максим Анатолійович Заступник сільського голови, відповідальний секретар
Шершень Людмила Феодосіївна Секретар сільської ради
Головатенко Світлана Анатоліївна Начальник відділу містобудування та архітектури
Жила Вячеслав Олександрович Начальник управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва
Нерубайська Ірина Миколаївна Спеціаліст з проведення публічних закупівель управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва
Байчас Валентина Василівна Староста с. Ревне

 

Останній день подачі конкурсних проектів 15 червня 2021 року з 8-00 до 17-00 за адресою: с. Гора, вул. Центральна, 5,
2-й поверх, актова зала.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Конкурсний проект переможця знаходиться у відповідального секретаря конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проекту. Всі інші пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів Конкурсу.

Порядок проведення конкурсу