Skip to content
97033645_861290651057563_4467188707111206912_n

Проводяться роботи по капітальному ремонту вул. Центральна

15.05.2020

Сьогодні на своїй сторінці Фейсбук голова сільської ради Роман Дмитрів повідомив інформацію щодо робіт, які проводяться по капітальному ремонту вул. Центральна.

Роман Дмитрів

“4 травня розпочались роботи по капітальному ремонту вул. Центральна. Замовником даних робіт є Київська обласна державна адміністрація (КОДА)

Проектом передбачено капітальний ремонт частини дороги вул. Центральна від мосту до повороту на ЖК «Кантрі-Хаус». Загальна протяжність дорожнього покриття 1850м.

Відповідно до проекту передбачено зняття старого шару покриття та влаштування нового товщиною від 9 до 15см, в залежності від стану ділянок дорожнього полотна. Ширина дорожнього покриття буде складати 8м, зараз місцями ширина сягає від 7,6м до 7,8м.

Роботи одночасно проходять на двох ділянках дороги. Від вул. Шкільна до вул. Пушкіна вже прокладена траса, від якої будуть встановлюватись механізми для прийому дощової води. Орієнтовно дані роботи ще триватимуть близько тижня.

З протилежної сторони дороги від повороту на «Кантрі-Хаус» ведуться роботи по встановленню бордюрів. Проміжок між бордюром дороги та тротуару згодом може стати велосипедною доріжкою. Зараз прораховується орієнтовна вартість облаштування велосипедної доріжки та частини тротуару, яку необхідно докласти на повороті на ЖК «Кантрі-Хаус». Дане питания буде винесено на розгляд пленарного засідання.

За словами виконроба, орієнтовно впродовж двох тижнів розпочнуться роботи зі зняття старого шару асфальтного покриття. Дані роботи значно ускладнять рух по вул. Центральна. Можливо, буде здійснено часткове перекриття певних ділянок дороги, що може спричинити транспортні затори, особливо через інтенсивний рух вантажних автомобілів через наше село.

Тому звертаюсь до мешканців та гостей нашого села з проханням користуватись для в’їзду та виїзду з села заїздами біля автосалонів «Niko» та біля автозаправки «Shell».

Дякую за розуміння.”

Додатково

Проектом передбачено будівництво дощової каналізації по вул. Центральна на ділянках дороги від мосту до вул. Пушкіна та від вул. Мічуріна до вул. Жовтнева. Пропозиція будівництва дощової каналізації була внесена сільським головою Романом Дмитрівим  та підтримана під час обговорення технічного завдання по капітальному ремонту вул. Центральна.

Додатково Гірською сільською радою було виділено кошти на облаштування всіх заїзних карманів від вул. Центральна.

Проводяться роботи по капітальному ремонту вул. Центральна Проводяться роботи по капітальному ремонту вул. Центральна Проводяться роботи по капітальному ремонту вул. Центральна