Skip to content
7

Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг

05.11.2021

Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг Про Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг

Комунальний заклад «Ревненське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування та надання соціальних послуг» Гірської сільської ради Бориспільського районну Київської області провадить свою діяльність на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, добровільного вибору отримання чи відмови від надання соціальних послуг, гуманності, комплексності, соціальної справедливості, забезпечення конфіденційності, дотримання державних стандартів соціальних послуг, етичних норм і правил.

Будівля закладу 1991 року, загальною площею 980 м2  і 25 кімнат для проживання. Зараз там знаходяться 50 пацієнтів, які знаходяться під цілодобовим медичним наглядом лікаря і п’яти медичних сестер і отримують необхідне лікування.

Підопічні відділення забезпечені одягом, взуттям, усіма необхідними побутовими речами. Забезпечені раціональним чотириразовим харчуванням, у тому числі з урахуванням віку і стану здоров’я.

Пацієнтів обслуговують 35 відповідальних, уважних і доброзичливих працівників в тому числі 2 соціальних робітники.

Основне завдання Ревненського відділення це забезпечення якісного надання соціальних послуг.

До відділення стаціонарного догляду громадяни приймаються за направленням (путівкою). Направлення (путівка) видається на підставі письмової заяви громадянина, паспорта, висновку лікарсько-консультаційної комісії закладу охорони здоров’я про нездатність його до самообслуговування та потребу в постійному сторонньому догляді та допомозі.

Ревненське відділення може також надавати платні соціальні послуги (в межах наявних можливостей) визначені постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2004 р. №12 «Про порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку».