Skip to content
1

2022 – Рік питної води!

04.10.2021

2022 – Рік питної води!
Сьогодні члени виконавчого комітету Гірської сільської ради зібрались на чергове засідання на якому розглянули 8 питань згідно порядку денного.
Зокрема погодили проєкт бюджету Гірської сільської територіальної громади на 2022 рік. Наступний рік оголошений «роком питної води» для забезпечення населення якісною питною водою і приведення її показників до норм визначених державними санітарними правилами. Погіршення якості питної води пов’язане, насамперед, із станом водопровідних мереж. Для покращення якості води в мережах централізованого питного водопостачання необхідно забезпечити належне фінансування. З цією метою в проєкт бюджету закладають 30 млн. грн. До кінця року буде визначений запланований обсяг робіт в кожному селі, щоб виконати їх протягом наступного року. Пріоритетними напрямами для забезпечення якісною водою, стане будівництво бювету в кожному населеному пункті громади і реконструкція системи водопостачання і водовідведення багатоповерхових будинків.
Члени виконавчого комітету розглянули звернення КП «Горянин» щодо застосування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території села Ревне. Раніше в Ревному такі послуги надавало ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство». Угоду з ним розірвали в серпні і обслуговування водопровідних мереж здійснює КП «Горянин». У зв’язку з цим, на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення відтепер діятимуть тарифи встановлені комунальним підприємством. (http://kpgora.com.ua/%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%84%d0…/).
Прийняли рішення щодо надання дозволів на виїзну торгівлю та порушення об’єктів благоустрою.
Детальніше з рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитись після розміщення на сайті Гірської сільської ради.