Skip to content
1

Запрошення до онлайн школи ІТ-шника Факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України

15.03.2023

Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно запрошує майбутніх студентів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів до тематичних онлайн зустрічей в рамках Онлайн школи ІТ-шника, а також майбутніх Днів відкритих дверей, де всі бажаючі матимуть можливість познайомитися з нашим навчальним закладом (https://nubip.edu.ua/structure/IT.NUBIP). Всі учасники матимуть змогу познайомитись зі  спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, проживання тощо.

Онлайн Школа майбутнього ІТ-шника – це щотижневні тематичні зустрічі та практикуми для початківців, що хочуть знайти себе в сфері ІТ, бізнес-аналізу та цифрової економіки, цікавляться вступом до закладів вищої освіти, які проводить факультет інформаційних технологій. Програма заходів: bit.ly/3Zuw6Gc Термін проведення: березень -квітень 2023 р.

Запрошумо познайомитись з особливостями навчання за освітніми програмами:
051 «Економіка»: Економічна кібернетика, Цифрова економіка;
121 «Інженерія програмного забезпечення»;
122 «Комп’ютерні науки»;
123 «Комп’ютерна інженерія»;
125 «Кібербезпека»;
126 «Інформаційні системи та технології».
Реєстрація на захід для отримання матеріалів щодо особливостей вступу: https://bit.ly/3Z9YFJt

24 березня та 14 квітня 2023 року о 15:00 відбудуться тематичні онлайн зустрічі щодо освітніх програм “Економічна кібернетика” та “Цифрова економіка”. Активізація ринкових перетворень в Україні та світі визначили значну популярність спеціальності 051 “Економіка”, яка і насьогодні є досить популярною та затребуваною, проте потребує додаткової підтримки для розуміння вступниками особливостей в межах окремих освітніх програм. До вимог на ринку праці до економістів-аналітиків вже органічно входять вміння використовувати сучасне програмне забезпечення, засоби цифрової комунікації та навіть мови комп’ютерного програмування. Серед типових вимог до працівників на посадах “Економіст”, “Економіст-аналітик”, “Фінансовий аналітик” тощо за даними work.ua, rabota.ua та hh.ua виступають наступні: просунутий Microsoft Excel, SQL, ERP, SRM системи. Бажана наявність професійних знань наступних інструментів (особливо для посад “Бізнес-аналітик” та інших “просунутих” економістів): R або Python, системи BI (Power BI, Tableau, тощо). Для цих посад “економіст-аналітик” та “бізнес-аналітик” (економіст з поглибленими знаннями у галузі цифрової економіки та економічної кібернетики) характерні більш привабливі умови роботи та пропозиції на ринку праці. Факультет інформаційних технологій НУБіП України намагається “крокувати в ногу” з часом та впроваджує вивчення вище зазначених програмних продуктів та розвиток вмінь в межах освітніх програм факультету “Економічна кібернетика” та “Цифрова економіка”, запрошує до знайомства з попередньо озвученими програмами в рамках онлайн школи майбутніх випускників закладів освіти.